Onze Updates

Nieuwe vestiging in Cannes voor Arntz|van Helden / Halyard Risk

Met trots laten wij hierbij weten dat ons bedrijf per 1 maart 2024 een nieuw kantoor in Cannes, Zuid-Frankrijk opent. Met deze nieuwe uitvalsbasis willen wij de toenemende vraag naar schade-expertise en JH143-werfinspecties aan de mediterrane kust optimaal en sneller kunnen bedienen. De dienstverlening vanuit Cannes zal zich uitstrekken van Barcelona tot voorbij Viareggio (Italië). Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met een bureau dat vlaggenstaatinspecties uitvoert in dezelfde regio.

Samenwerking

Onze collega (en medeoprichter van Halyard Risk) Arnold Warmerdam zal namens Arntz van Helden / Halyard Risk leidinggeven aan de nieuwe vestiging in Cannes. Hij heeft jarenlange ervaring en expertise als surveyor en riskconsultant. Arnold gaat samenwerken met Eduard Henny, eveneens een zeer ervaren en gewaardeerde maritiem surveyor in de internationale maritieme wereld.

Eduard werkt onder andere als vlaggenstaat surveyor voor de Kaaimaneilanden en heeft specifieke kennis van de mediterrane markt. Gezamenlijk biedt dit nieuwe team een compleet pakket aan maritieme expertdiensten aan verzekeraars, (verzekerings)makelaars en eigenaren.

Zo omvat de dienstverlening naast vlaggenstaatinspecties, conditie surveys, taxaties en pre-entry surveys voor (mega)jachten, ook lokale risico-inspecties voor scheepswerven (JH143) bij nieuwbouw en refits. Met betrekking tot de laatstgenoemde diensten is het ook goed om te weten dat Arnold naast zijn werkzaamheden voor de nieuwe vestiging in Cannes zijn mentorrol voor de wereldwijde JH143-werfinspecties blijft vervullen.

Dichtbij en efficiënt

Ons nieuwe kantoor in Cannes brengt de dienstverlening van Arntz van Helden/Halyard Risk letterlijk dichter bij de verzekerde schadegebeurtenissen van haar opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan opdrachten van de logistieke en landmateriaal afdelingen van Arntz van Helden die plaatsvinden in de mediterrane regio. Door ter plaatse aanwezig te zijn, kunnen wij sneller en efficiënter reageren op verzoeken.

Daarbij staat het beheren van risico’s en minimaliseren van schades centraal, of het nu gaat om een incident op zee of schade tijdens bouw of refit. Onze opdrachtgevers kunnen hierbij vertrouwen op het vakmanschap, transparante communicatie en de heldere rapportagestijl van Arnold Warmerdam en Eduard Henny. Zij zien er naar uit om naast de plezierige samenwerking met bestaande klanten ook waardevolle nieuwe relaties op te bouwen.

Meer weten over wat ons nieuwe team in Cannes concreet voor u kan betekenen?

Neem contact op met Arnold Warmerdam.
Telefoon 06 52 01 07 21 of
E-mail arnold.warmerdam@arntz.nl.