Onze mensen maken
het verschil

Investeren in mensen


Onze medewerkers zijn ons visitekaartje en niet voor niets. Wij zijn trots op onze mensen, want ons succes hebben we aan hen te danken. Van onze kant proberen we goed voor ze te zorgen. Als moderne werkgever willen we onze mensen in staat stellen hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Dat betekent concreet: goede arbeidsomstandigheden, een veilige werkomgeving, goede begeleiding van bestaande en nieuwe medewerkers, concurrerende en flexibele arbeidsvoorwaarden en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

We bieden continue training en bijscholing om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen, technieken en regelgeving in onze bedrijfstak. Naast de ontwikkeling of professioneel vlak vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers ook belangrijk. Gemiddeld genomen zijn mensen lang bij ons in dienst. Dat zegt wel iets over ons werkklimaat. Ondanks de groei heerst er nog altijd een informele sfeer, zijn de communicatielijnen kort en is het management zeer benaderbaar. Ook onze directie behandelt het liefst zo veel mogelijk schades. Voeling houden met de praktijk. Dat is essentieel.

Deskundig en klantgericht


Wij hebben verstand van de zaken. Kunnen een claim analyseren en terugbrengen tot de essenties en een reële kostenpost. We beoordelen met valide argumenten een claim en rapporteren deze feiten aan onze opdrachtgever(s). Een ieder die met ons in zee gaat is verzekerd van de hulp van deskundige experts. Gegarandeerd. Onze mensen zijn namelijk vakkundig opgeleid, gecertificeerd en hebben langdurige ervaring in hun eigen disciplines. Belangrijk zijn ook de houding en vaardigheden van mensen. Wat de medewerkers van Arntz | van Helden typeert?

 • Hands-on:
  Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Niet denken in problemen, maar in oplossingen.
 • Flexibel:
  Ook al zijn we groot in wat we doen, we gedragen ons nog steeds als een klein bureau dat zich flexibel opstelt.
 • Klantgericht:
  Het woord ‘nee’ kennen wij niet. Wij ontzorgen en regelen het gewoon. Maar wel altijd in overleg.
 • Teamplayers:
  In onze business gaat het om complexe trajecten met meerdere partijen en belangen. Onze mensen weten als geen ander daarmee om te gaan. Doel is conform afspraak samen de klus te klaren met respect voor iedereen. Zo weten wij de verhoudingen tussen alle partijen goed te houden.
 • Verantwoordelijk:
  We hanteren hoge standaarden voor onszelf. Ons werk zit er pas op als aard, toedracht en omvang van de schade helder vastgelegd zijn in een overzichtelijk rapport en als opdrachtgevers tevreden zijn.
 • Integer:
  Betrouwbaarheid is heilig voor ons. We doen wat we zeggen, werken op basis van feiten en argumenten en weten daarom zeker dat we een goed, objectief en juist rapport opstellen.
 • Informeel:
  We zijn zakelijk, maar niet formeel. Onze mensen weten op een plezierige manier verwachtingen te managen en het proces te leiden.

Ons Team


Onze medewerkers


Wij zijn trots op ons team van hardwerkende vakmensen en vertellen graag meer over ze. Maar het is ook mogelijk om rechtstreeks contact met een van hen te leggen. Ze staan hieronder per aandachtsgebied gegroepeerd. Met contactgegevens. Wel zo gemakkelijk.

Irene Uil
Receptioniste/Secretaresse
Rudolf Indemans
Expert
Marcel Beljaars
Expert
Wijtze Visser
Senior Expert
Aleida Pitzalis
Secretaresse
Arnold van Noort
Senior Expert
Arnold Warmerdam
Senior Expert
Bart Buijze
Expert
Bart Hoogstad
Senior Expert
Beatriz Rios Varo
Secretaresse
Tiede Gillissen
Expert
Dick Janssen
Senior Expert
Eric Hamberg
Senior Expert
Eric Ligtelijn
Expert
Ernst-Jan van Rossum
Senior Expert
Henk Scholte
Senior Expert
Herman van Meeteren
Senior Expert
Joyce Versteeg
Receptioniste / Junior Secretaresse
Kees den Ouden
Senior Expert
Ludo Verseveld
Expert
Marcel van Mierlo
Expert
Mariska Vermeulen
Secretaresse
Marjolein Hille
Secretaresse
Mark van Hamersveld
Adjunct Directeur | Senior Expert
Mark van Wieringen
Expert
Miranda Versteeg
Directie secretaresse
Raphael Joris
Expert
René van Dijk
Algemeen Directeur | Senior Expert
Robert Engels
Manager Divisie Marine / Senior Expert
Sjoerd Krijgsman
Directeur Divisie Landmaterieel / Senior Expert
Rutger Berghout
Expert