Vanameyde

Ons verhaal

Arntz | van Helden de expert op het gebied van de technische schadedisciplines. Wij combineren onze ervaring en expertise met toegankelijkheid, uitstekende communicatie en op maat gemaakte dienstverlening. De belangen in de vaak complexe schades zijn groot en onze opdrachtgevers vertrouwen dan ook op onze integriteit. Wij stellen alles in het werk om dat vertrouwen te verdienen en te behouden. 24 uur per dag, 7 dagen per week, wereldwijd. En dat lukt ons al meer dan 100 jaar.

Arntz |
van Helden
in cijfers

4 500

expertises, 

technische onderzoeken en risico-inspecties

25

schade-experts

gefocust op uw belangen

7

continenten

technische disciplines

Dit maakt 
ons uniek

Persoonlijke benadering

In de vaak complexe technische en transportschademarkt past geen confectie-benadering. In nauw overleg met u als klant stellen wij de juiste teams van experts samen. Wij zorgen voor korte lijnen, heldere communicatie en duidelijke, objectieve rapportage die past bij uw behoeften.

Bereikbaarheid en flexibele inzet

Om de schade te kunnen beperken is bereikbaarheid en inzetbaarheid van de expert van groot belang. Arntz | van Helden werkt wereldwijd en is 24 uur per dag bereikbaar.

Deskundigheid gegarandeerd

Het merendeel van onze schade-experts is als registerexpert lid van NIVRE. Arntz | van Helden is bovendien NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd.

Onze geschiedenis

Onze organisatie maakt sinds 1994 deel uit van Van Ameyde. Sindsdien heeft het bedrijf de kernactiviteiten – casco, pleziervaart en landmaterieel – uitgebreid naar de meest uiteenlopende technische schadedisciplines voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Het aanbod varieert nu van elektronica en computers tot machinebreuk en construction / property all risks.

In 2017 is de organisatie verder versterkt met de overname van Krijgsman Expertise & Taxaties. Hiermee is Arntz | van Helden de grootste onafhankelijke schade-expertiseorganisatie op het gebied van technische schade-expertise.

Ons team

 

Onze aandeelhouders

 

Organisatie en labels

 

Share This