Onze Updates

Marine en Landmaterieel verwelkomen nieuwe schade-experts

Robert Engels en Ludo Verseveld versterken als schade-experts de afdelingen Marine en Landmaterieel. Met hun komst groeit Arntz | van Helden gestaag verder naar een organisatie met 27 medewerkers, van wie 19 schade-expert zijn.

Robert Engels heeft de Maritieme Academie IJmuiden gevolgd en vond daar ook zijn eerste baan als Surveyor bij het maritieme expertisebureau Eelsing Expertises & Taxaties, waar hij ruim 11,5 jaar heeft gewerkt. “Ik heb daar het vak geleerd en me met een breed en divers palet aan maritieme schades beziggehouden. De maritieme sector heeft me altijd aangetrokken en boeit me nog steeds. Datzelfde geldt voor het expertisevak. Na al die jaren wilde ik echter graag eens een kijkje nemen in een andere ‘keuken’. Bij Arntz | van Helden bv kan ik mij nog verder ontwikkelen en me bezighouden met een breed scala aan schades: (zee- en binnenvaart) casco, superjachten, garantie, aanbouw, landmaterieel”.

Ludo Verseveld komt net van de schoolbanken. Hij heeft eerder dit jaar de hbo Automotive Engineering afgerond en heeft afgelopen jaren als technisch specialist diverse werkzaamheden uitgevoerd in het raceteam van MP Motorsport. Hij is onlangs bij Arntz | van Helden bv aan de slag gegaan als schade-expert voor met name landmaterieelschades. “Het is in feite mijn eerste echte baan. Vooral de combinatie van techniek en het omgaan met verschillende mensen trekt me aan in deze functie”.

Bron:
https://www.riskenbusiness.nl/nieuws/claims/arntz-van-helden-bv-versterkt-zich-met-twee-schade-experts-robert-engels-en-ludo-verseveld/