Onze Updates

Van Ameyde neemt belang in SEAsia Group

Op 16 oktober 2019 heeft transportschadespecialist Van Ameyde een belang genomen in SEAsia Group, door middel van een aandelentransactie. Met dit strategische partnerschap breidt Van Ameyde haar transportschade-expertisenetwerk uit naar de regio Azië-Pacific.

SEAsia Group is gevestigd in Singapore, de haven van waaruit Van Ameyde haar transportschade-activiteiten in de regio wil uitbreiden. SEAsia heeft een netwerk van schade-experts in meer dan 20 landen in de regio Azië-Pacific. Van Ameyde is voor SEASia een sterke strategische partner, waarmee de activiteiten in de regio in de volle omvang kunnen worden ontwikkeld.

SEAsia biedt Van Ameyde een sterke aanwezigheid in de regio, waarmee Van Ameyde de markt kan verkennen en haar klanten kan vertegenwoordigen buiten het bestaande netwerk. Dat netwerk reikt al van de Baltische tot de Middellandse Zee. De klanten van SEAsia profiteren bovendien van vertegenwoordiging door Van Ameyde in de Europese regio. De deelname in SEAsia volgt op diverse acquisities in de Benelux, Noord- en Oost-Europa en het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen paar jaar.

Over SEAsia Group

SEAsia is een zeer ervaren transport consultancy, die diensten verleent aan P&I Clubs, scheepvaartmaatschappijen, expediteurs, Hull & Marinery assuradeuren, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en andere stakeholders in de logistieke keten en transportmarkt in de regio Azië-Pacific.

Over Van Ameyde

Van Ameyde (VA) is de Europese marktleider op het gebied van complexe en zakelijke schade-expertise. De organisaties die deel uitmaken van het transportschade-expertisenetwerk van VA Specialists zijn McAusland Turner, Van Ameyde Marine, Arntz | van Helden, Krogius, Sparks Surveyors en Marine & Logistics Control. Van Ameyde levert bovendien door technologie gestuurde claims en fleet management oplossingen door heel Europa. Het eigen IT-bedrijf ontwikkelt flexibele IT-systemen, platformen en functionaliteit om de digitale transformatie van klanten te ondersteunen én hun cyberweerbaarheid te versterken.